Szerzői jog

Nagyon komolyan vesszük a szerzői jogokat, és tiszteletben tartjuk az alkotók szellemi tulajdonjogait.

Arra törekszünk, hogy tartalmaink szerzői jogoktól mentesek legyenek. Olyan képeket osztunk meg, amelyek csak nyilvános forrásokból érhetők el. Ha valaki szerzői joggal védett művet tesz közzé egy publikus weboldalon, amelyet a Szinezon megosztottunk, az teljesen szándéktalan volt.

Nem tartunk igényt a TV, Filmek, Disney, Karácsony, Rajzfilmek, Képregények és Videojátékok és egyéb kategóriákban szereplő védjegyoltalom alatt álló karakterekre. Ezeket a képeket a webhelyen található összes többi képpel együtt széles körben terjesztik az interneten szerzői jog vagy védjegy nélkül, nyilvános helyeken osztják meg és a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezik.

Nem áll szándékunkban ellopni az Ön kemény munkáját, vagy bármit megtenni, ami a szerzői jogok megsértésének minősül. Ezt a weboldalt egy oktató üzemelteti, azzal a tiszta reménnyel, hogy segítsen tanítani, szórakoztatni és felvilágosítani gyermekeinket, és színező oldalakat is biztosítani a felnőttek számára, ahogy a felnőtt színezés egyre népszerűbb. Ha tévedésből tettük közzé munkáját, kérjük, fogadja legmélyebb elnézésünket. Szóljon nekünk, és eltávolítjuk a képet a weboldalunkról, vagy ha úgy tetszik, megfelelő hitelt adunk neki!

Ha olyan képet talál, amely sérti a szerzői jogokat, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen, hogy eltávolíthassuk. A képpel, a képre mutató hivatkozással és/vagy a kép nevével együtt azonnal eltávolítjuk.

E-mail: coloringlib@gmail.com, vagy töltse ki és küldje be DCMA panaszűrlapunkat

Back to Top